Karhuntassu

Runoilija Markku A. Huttunen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimästi tervetuloa sivulleni!
Katso peiliin, itseäsi silmiin, hymyile. Säteile, kunnes silmäsi kostuvat!
Huomaatko, siellä ne ovat aina olleet - kaipaamasi valkeat siivet! Lennä!

Optimistille aurinko paistaa läpi paksuimmankin pilviverhon.
Positiivisuuden aarteistoa: http://www.positiivarit.fi/
Anagrammit pääosin tietokoneavusteisesti: http://ag.arrak.fi/
 

Hikeen hipiäni hilpaisin,
toi tuuli tuskan tukkaan.
Mut karhuntassusta jotain saisin:
siel' luonto puhkee kukkaan!

Selite: 
Pistäytyminen luontokeskus Karhuntassussa Kuusamossa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Pitääpä joskus piipahtaa,
Karhuntassussa vilahtaa.

Ja nähdä luonnon
kaunista maailmaa:)

kiva oivallus. pienistä asioista syntyy suuria sanoja, jos niille on tulkki :)

varmasti mielenkiintoinen paikka...

Lyhyt, "reipas" runo..

Leikkisyyttä, jossa tuska-sanan käyttö mutkistaa ajatuksen (vrt. toi tuuli tunteet tukkaan). Ilman punatekstiä olisin kyllä mennä hilpassu aivan muita ajatuspolkuja :)

 

Käyttäjän kaikki runot