Kun kaikki muuttuu

Runoilija Ellie^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä mieli mennä voi. Aivan tiettömälläkin tiellä, minua odotat.
 

Suudelman sinulta sain

Pitkästä aikaa
lähtiessäsi
luotani pois

"Soitellaan"
Sanot vielä oven raosta

Kun kuulen kolahduksen

Tiedän ettet näe
Kuinka hymyilen

Selite: 
tota, ei saa syyttää mut tää ei kertakaikkiaan toimi
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on Ihana runo.
:)

... vai tulkitsinko väärin... ;))

herkkää

 

Käyttäjän kaikki runot