tuokiokuva keväästä

Runoilija Brenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä petollisemman liukkaaksi
asfaltti käy
sitä tiukemmin korkoni
öisen kaupungin katuihin
pureutuvat
enkä

kaadu vaikka
horjuisinkin.
 

alkuillan matalassa valossa
kilpaa kirkonkellojen kanssa
huutaa
lintuinfluenssa.

Selite: 
*virn* Liekö olleet jo ensimmäiset muuttolinnut - iso parvi enihuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vakava aihe, mutta keveni tällä humoristisella tavalla runoilla.
Itseasiassa runo on loistava, jo otsikosta alkaen :)

Sehän tullee jos on tullakseen. Toivottavasti kiertää tuon meijän kirkontornin tuolta puolta. Upea tuokiokuva!

Heko heko, näinpä..
Täällä laulavat mustarastaat aamuisin kilpaa räntäkuurojen kanssa.
Influt pysykööt muissa maissa...

Kyllähän niitä sopii jo alkaa tulla ja varoakin,valitettavasti.

kirkonkellojen katveessa ainakin naakat asustavat. ne eivät sairastu. syövät hyvin nakkikioskeilla -ja pysyvät terveenä. tämä itse asiasta tuli mieleeni. ajankohtainen runo

On se kurjaa, kun odotamme kaunista kevättä ja lintuja....mutta ehkä ne ovatkin sairaita...

 

Käyttäjän kaikki runot