Kunnes

Runoilija Heliza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on vaikea pukea sanoiksi, surullisuus huuta syytä päästä esille.
 

Sielullani on kylmä,
edes kevään ensi sätehet eivät sitä lämmitä.
Se kaipaa jotain suurempaa,
jotain jota voisi kutsua omakseen.

Haluaisin herätä huomiseen, ilman kylmää.
Haluaisin herätä, jotta voisin uudestaan nukahtaa. Kaipaan kahden sielun tanssia.
Tanssia joka ei kestä hetkeä
vaan ikuisuuden.

Kunnes kuolema nämä kaksi sielua erottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kylmyydestä tanssiin hienosti vie runo

 

Käyttäjän kaikki runot