Satunnaisia tekijöitä

Runoilija 5d43d6d7d46c9b20385c0c19f42d5e07

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 12.10.2018 22:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

EetuOskari kirjoitelee edelleen enempi vähempi ahkerasti, pysykää kuulolla. :) Toisekseen kiitän jo toisesta kohdalleni osuneesta viikon runoilija tunnustuksesta. Olihan edellisestä jo aikaakin, näemmä vanhoilla meriiteillä pärjää. :)
 

Mä voisin kirjoittaa teille
raapustaa tuhansia rivejä silkkaa sontaa
tukkia jokaisen median
surkeilla säkeillä
täyttäen ne pienillä possuilla, suurilla sioilla.

Voisin, koska konditionaali on mun lemppariasioita.

Mutta jooei tänään,
kun olen jäänyt espanjasta,
sängyn vierellä on kasa tenttikirjoja
ja kaikenmaailman pöytäkirjat on vieläkin lähettämättä.

Mä vaan istun sohvalla ja teen lähtöä niin kauan.
Saattaa venähtää se akateeminen vartti.

Selite: 
Miten voikaan olla, että kun mikään muu ei yhtäkkiä kiinnostakaan, niin löytää pitkän tauon jälkeen itsensä täältä kirjoittamassa tajunnanvirtaa, josta ei itse enää edes mitään muista. Rehellisen raakaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

ehkä ihan tajuttoman tuttu tunne aivan uudenlaisena runona - tällästä en oo oikeesti aikoihin lukenu! mutta siis sitäki enemmän tykkäsin :))

hei, tää on kiva. :)
useammin kuin usein huomaan tekeväni juuri näin.

Jottei sattumalta jäisi huomaamatta 'jollei', onnittelen varmuuden vuoksi syntymäpäiväsi johdosta!

Aitoa tajunnanvirtaa runomuodossa!
Paljon onnea sinulle syntymäpäiväsi johdosta!

Konditionaalissa on peräti mahdollisuus.

toivoinki että arvostelusi olisi merkki siitä, että eetu on kirjottanu iteki runon! ja se oli. viime aikoina, eli noin parin vuoden ajan, olen viehättynyt mä-sanasta runossa, ja tässäki se on kyllä kiva. lähettämättömät pöytäkirjat -sää varmaan aina tuut olemaan mukana kaiken maailman jutuissa, missä ei ois pakko ollakaan.
kirjoista tuli mieleen, ku sen mökkimiitin aikaan sulla oli auton takakontti täynnänsä tädiltäsi lainattuja kirjoja. voi niiitä aikoja!
kirjotahan kuule lisää tajunnanvirtaa tai ylipäätänsä jotaki muuta ku kouluhommia ja pöytäkirjoja, ja julkase niitä täällä. ku niistä tulee hyvä mieli. :)

Venähti mullakin tää onnentoivotus melkein iltaan.
OIKEIN PALJON ONNEA!!

Hyvää syntymäpäivää ystäväni.

Kuinka tuttuja tuntemuksia! Joskus on tosi taitava keksimään muuta tekemistä kuin sitä, mikä olisi tärkeintä ja onneksi näin käy sinullakin. Niinpä saamme nauttia hienosta runostasi.
Hauskaa syntymäpäivää.

tenttikausi helpottaa samaistumista :D

Taitava taidonnäyte runoilusta.

banaani,sello,tapiiri.

 

Käyttäjän kaikki runot