UNOHDETTU

Runoilija Löylymies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Esikoisrunokokoelmani Naiselleni Rakkausrunoja on tilattavissa kotisivuiltani: http://www.runoilijapekka.net
 

Latovanhus
hirsinen

metsän
reunan

siimeksen

unohdettu
on
olkineen

vain talitintit
ystävineen

vanhukselle
tuo ilosanomaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuvan kera
on tunnelmallinen

Tämä tulvii mieleeni kuvana. Haikea.

tosi kuvaava runo, on kyl hieno ^^

Monipuolisempi ja tunteita herättävämpi kuvaus ladosta kuin Palmutaulu.

 

Käyttäjän kaikki runot