TALVEN KUKAT

Runoilija Löylymies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Esikoisrunokokoelmani Naiselleni Rakkausrunoja on tilattavissa kotisivuiltani: http://www.runoilijapekka.net
 

Niityltä
upottavan
hangen keskeltä

ne sulle
poimin

talven kukat
kuuraisat

puolitiehen
tule vastaan

sulavat pian
kuin sydämeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki nämä upeita ovat,
mutta tämä niin romanttisen ihana.
Rakkauden täyteinen.

Aijaijai! Hurmaava!

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot