Valossakylpijät

Runoilija ffbff7b0f1491a68c415a1ff969f3732

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2017 20:39

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Minä olen sinä, jottet unohtaisi.
 

Valo iskeytyy torin ytimeen
kaksijalkaisten maailman keskelle
torille pyhään kokoukseen

Nämä ihmisiksi kutsutut
syöksevät tulta kidoistaan
valoisiä sälpiä lukuisia

Ihmisten väliset keskustelut hämmentävät
ohikulkevat sanailijat minua
kun ne jättävät muistoksi aina jotain
palasen joka sovitetaan pelin uuteen nurkkaan.

Otan askeleen, kurkkaan mihin
äänellä kurotan ja vastaan
johonkin näistä lukuisista reaktiomoottoreista
kultaisen projektion provokaatiomotoriikkaan.

En ymmärrä sanaakaan
tai joutuisin keksimään kaiken uudestaan
mutta jos unohdan mitä olen
olen viimein valmis kohtaamaan

Jotain muuta kuin itseni
oman ääneni jokaisessa
tuulen kuiskauksessa ja elämän ujelluksessa
kivireki pitää kaiken paikallaan

Kaikki ajallaan kukin tavallaan
huijaa itseään taitavat osat teatterissa
vaihtua turhan usein kuljettavat juonta
kaksi valoa kuu ja aurinko

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot