Pure mua

Runoilija lapsenmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikille. Mie olen Niina, 22 vuotias tyvär Lapista.
Olen kirjottanu jo usiamman vuojen,
inspiraationa rakkaus ja luonto,
sekä tietenkin elämän kipupisteet.

Toivottavasti nautitte
ja jaksatte arvostella
mielestänne sen arvoisia runoja :)
Viestilläkin saa muistaa.



- lapsenmieli -
 

Hetkisen hekuma,
addiktio kuumaan ihoon,
kosketuksien symbioosi.

Aamulla niskassa,
hampaanjäljet kertovat
intohimosta.

Ori on astunut tammansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot