=)

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Pakkasen näykkimät
posket.

Kylmästä kohmeiset
sormet.

Keittämäsi kahvi ja
pahvikuppi.

Hymyilyttää..

Sulattaa kyllä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ompas lämpöinen ja hauska talviruno. Omalaatuinen ja hauska tapa lämmitää lukiaa. Hieno!

Mahtava :)!

 

Käyttäjän kaikki runot