Helpotus!

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Mikä helpotus
se olikaan.

Tajuta.

Ettei se mitään
rakkautta koskaan
ollutkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea,mutta samalla hauska

Hyvä - hei!

Allekirijootan tämän !!
Hyvää syntymäpäivää !!!

Hieno, hyvin oivallettu aforismi/dilemma! Hyvää syntymäpäivää sinulle tänään!

 

Käyttäjän kaikki runot