Lyhyt matka

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Haamuhaavi heilumaan!

Ne tulevat taas..

Menneiden kummitukset,
näköisesi möröt,
pahan kuvajaiset.

Matka on vielä
liian lyhyt.

Takaraivon hautuumaalta
takaisin tietoisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieli muokkailee aina kaikenlaisia mörköjä

 

Käyttäjän kaikki runot