Koti

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

Tuo ikkuna,
johon keväinen aurinko
paistaa.

Sen takana asuu
onnellinen perhe.

Kodissa, jonka
jokainen nurkka
kylpee valossa.

Kun mennyt pahuus
on pois siivottua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot