Onni mäessä

Runoilija HaamuilijaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja Faktaa. Erään naisen elämää.
Runopukuun puettuna.
Ettei kaikki olisi niin raakaa ja alastonta.
Mitä se kaikki kuitenkin oikeasti on.
 

... Huiii...

Sanoi hän,
kun pulkalla mäestä
laski.

Tukka hulmuten,
huolet narikassa.

Lasten nauru
korvissaan ja
onnen hymy kasvoillaan.

Eikä mikään voisi
olla paremmin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava,hyvänmielen runo :) Pidän.

Samaa mieltä todella, ihana runo

Synttärionnittelu tänään!

Ihastuttavan hassu! :)

Mukava,hyvänmielen runo :) Pidän.

Samaa mieltä todella, ihana runo

Synttärionnittelu tänään!

Ihastuttavan hassu! :)

 

Käyttäjän kaikki runot