Syyspäivä

Runoilija Tiger-76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syysauringon valo
kirkastaa
luonnon värit

punoittaa puolukat hehkumaan.

Tänään ei sada.

Minä pelkään kuihtumista.

Kyynelillä

kastelen mättäät

Selite: 
Marjametsässä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan haikea ja syksyinen tunnelma...

Kaunis,koskettava...

Nyt luonto on ihanan värikäs.
Oikein Hyvää Syntymäpäivää sinulle!

Nyt luonto on ihanan värikäs.
Oikein Hyvää Syntymäpäivää sinulle!

Hieno syysruno.

Sylintäyeltä SyntymäpäiväOnnitteluita virtuaalihalausten kera ! :)))))))))))

Onneksi luonto härää aina keväällä uuteen.
Onnittelut!

Kauniin koskettava, Onnellista Syntymäpäivää sinulle! ;)

Syksyllä on kaunista ja värikästä...hetken koko luonto on kuin tulessa, ennen pakkasen ja lumivaipan tuloa...ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! Vietä oikein hauska päivä!

 

Käyttäjän kaikki runot