Usva

Runoilija Tiger-76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En enää uhkaile - minä lähden!

Toivottavasti joskus vielä huomaat
ettei riitä kun sanoo vievänsä
katsomaan usvaa -
koska se on kaunista kello kymmenen illalla
Minä, sinä ja koira - keskellä usvaa

En minä lähtenyt, en halunnut
sinä olet jo vienyt minut usvaan

Selite: 
Kirjoitettu 24.8.2009 usvan keskellä
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis runo.
Hyvää syntymäpäivää:-)

Vahva ja samalla niin hauras. Hieno. Hyvää syntymäpäivää <3

 

Käyttäjän kaikki runot