Fallen Angels

Runoilija mauno mato

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006
Viimeksi paikalla: 2.3.2024 9:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1970

Kokoan täällä enää vain itseni ennenkuin kaikki ympärilläni hajoaa ja kohtaan pelkoni olemalla pahin painajaiseni. Errare humanum est, memento mori, Quid est veritas? SOMNIUM EST IMAGO MORTIS
 

It´s a funny world we living in
hearing sweet lies
and living with sin

we are angry to everyone
about everything

sweet berries digging
out from your soul
when your hand
holding my hand
dead cold

we are fading away
when our shadows are
welding tight together

we are stuck in this rotten place
where I only see
life vanishing
away from my face

in this dark burning country
under blistered storming sky
our wings has been ripped off
we are only just
lost memories
far being from
being as beautiful
as angles are

long time ago
I have
lost my faith
because nothing is chancing
even we are breaking down
in this bloody ground

Selite: 
No näitä syntyy nyt taas pitkästä aikaa englannin kielellä eli sellainen runoni:))
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harvoin tykkään englanninkielisistä runoista, mutta tässä on myviä kielikuvia ja ehyt tarina, josta pidin. Onnea!

Very fluent! Eli hyvin sujuvaa tekstiä.
 

Käyttäjän kaikki runot