Nimetön

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Vielä on Marraskuu.
Mutta,
kun mieli on jo
Joulukuus.
Ja tunnelma
sen mukane.
Piparit paistettu.
Ja herkkuja jo
maistettu.

Kuumaa glögiä
ei voi vastustaa.

Ja tähret taivaan.
Luo oman tunnelmansa.

Ja naapurin
ulkokuusen valot.

Syrämes ja muistois,
kaikki menneet joulut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

noistahan se lähtee, tunteista ja tuoksuista, pimeästä ja valosta, JOULU

noistahan se lähtee, tunteista ja tuoksuista, pimeästä ja valosta, JOULU

 

Käyttäjän kaikki runot