Työelämän tosikot

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Positivisuus
loistaa
poissaolollaan.
Missä realismi.
Tehdään yhdessä.
Työpaikan ykkös Tiimi.

Konflikti.
Eri mieltä
voi olla.
Asiat riitelee,
ei ihmiset.
Tullaan kaikki
kuulluksi.
Toivotaan valoisia
näkymiä.
Ei ole ongelmia.
On ratkaisu.

Toivoa
ei voi menettää.
Toista ei tarvitse sietää,
eikä muuttaa toista.
Mutta,
sen kanssa voi
yritttää tulla toimeen.
Sillä,
pukeutumisessakin
valitsemme
vaatteet sään mukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~ Kuinka onkin tutun oloista varsinkin
toimisto töissä missä olin, hieno on runo ~

 

Käyttäjän kaikki runot