Puhallus

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Hei Beibi, mitäs sä tuumaat.
Sä mut hurmaat ja huumaat.
Mentäskö, leidi meille vai teille.
Vai yhelle kylmälle yhteiselle.
Et pety, etkä kadu.
Mun nimi on muuten Mr. Sedu.
Pääset kyytiin mun avoautoon.
Lähetään vaikka Nauvoon.
Taidan sanoa, kiitos ja ei.
Tulee järki ja voiton vei.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~ Heitit keveän runon hei beibi hei laskeudu mun
tolppa sängyllein, tuliko mieleen kenen biisi, upee ~

hahaha, tuli mieleen ihan raptorin biisi tosta :D

 

Käyttäjän kaikki runot