Ilman postimerkkiä

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Suudelman lähetän.
Matkaan laitan.
Silkkihansikkaan
kosketus mukana.
Höyhenenkevyt.

Ei mikään
pusu.
Eikä
tavallinen suudelma.

Erityinen.

Linnun lailla
matkaan laitan.
Ei
pohjantuulen matkaan.
Vaan
leutojen tuulien.

Vastaanottajaksi
rakkaiden huulien.

Sinne meni.

Enter.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoissuudelma etelätuulen mukaan.. Hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot