Se on hellä ja lämpöinen

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Pian se alakaa,
se tohina ja touhu.
Ku tullee joulu.
Hissuttelen
ja kynttilöitä
sytyttelen.
Pikkuhiljaa,
pikkuhiljaa.
Vähän kerrastaan.
Sipaisen tuonkin kaapin.
Reseptejä laadin.
Limpun paistoin,
esimaistoin.
Mitähän vielä.
Ai niiin,
kynttelikkö sielä.
Kaapin perällä piilossa
vielä.
Hmm.
Vielä täytyy siivota.

Mutta,
Adventtina vasta.
Maltan olla
vielä koristamatta.

Joulu mielellä
kun teputan.
Ja lapsille
joulutarinoita
jo sepustan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runon asenteesta voisi moni touhottaja ottaa oppia.

~ No jopas on meinikiä selvästi Jouluinen
pistos on tarttunut tähän veikeään runoon ~

Jopas virittyi joulutunnelma tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot