Nimetön

Runoilija uneton71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen YÖ-fani! =) Toivoisin, että arvostelisitte myös vanhempia hajatuksiani.
 

En jaksa jatkaa,
en elää elämää.
Millään ei ole merkitystä,
matto on vedetty jalkojeni alta.

Minulla on vain yksinäisyys.

Seison kuilun reunalla
ja katson tyhjyyteen.
Miten helppoa olisi vaan heittäytyä
ja odottaa kaiken loppumista.

Kuitenkin joku pitää minut kiinni elämässä.

Se on se usko huomiseen,
että ehkä huomenna,
tajuat rakkauteni ja haet
minut kuilun reunalta turvaan.

Selite: 
edelleen ikävä
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisen itsensä on tehtävä ratkaisun elämälle
ei sitä toinen tee Rauhaa ja rakkautta
näin juhlan läheisyyteen, onnea paljon
ja valoa elämään

Synkän koskettava tunnelma, mutta usko huomiseen pitää elämässä kiinni.

Hui! Karmeita ajatuksia... Voimia jos tämä on todellisuutesi!!! <3

 

Käyttäjän kaikki runot