Älä päästä irti

Runoilija MorningGlow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2022 0:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Astun hetkeen jossa en voi kontrolloida itseäni. kuilu, loputon kuilu edessäni. Pimeyttä, epävarmuutta, toivottomuutta. Ei minulla hätää ole kun sinä pidät kädestäni kiinni..... Isä.
 

haluaisin niin kovasti
sanoa ääneen ajatukseni
vastakaikua saada osaksi.

Haluaisin niin kovasti
saada lämpimän halauksen
sismpäni kaipaa
toista ihmistä

Tiedän sen kyllä
että ihminen ei riitä
ei täytä sisintä
kaipuuta suurta

Janoa elämän
ehtymätöntä nälkää...

Haluaisin niin kovasti
lohtua pimeimpiin hetkiin
Avauta sisimmän - varovasti..

Haluaisin niin kovasti
suudelman haavoihin syviin
kuka arpeni eheäksi kuroisi?

Tiedän sen kyllä
että ihminen ei riitä
ei täytä sisintä
kaipuuta suurta

Janoa elämän
ehtymätöntä nälkää...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi Jumala loi meidät yhteyteen paitsi itsensä kanssa, myös toisten ihmisten kanssa! ^^ Jumala sanoi jo aikojen alussa, ennen syntiinlankeemusta, ettei ihmisen ole hyvä olla yksin! ♥

 

Käyttäjän kaikki runot