Veljelleni varpuselleni

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Olisinko minä
jos et olisi ollut siinä?

Olisinko minä
jos olisit jäänyt?

Olisinko?
Olisinko?

Olisin minä
mutten tällainen
erilainen
muunlainen

millainen
en tiedä
enkä tahdokaan

toivon vain
että olisit ollut siinä hetken pidempään

Varpuseni
sisaresi kaipaa sinua
tiedät sen

Enkelini
ikuinen suojani
turvani
veljeni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot