Näin on hyvä

Runoilija catca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2017 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1981

 
Yöhämärässä
kosketuksessasi
ei ole mitään
epävarmaa

Tämä ihminen tässä
vieressä

tähän on tarkoitettu
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin ja Turvallinen Tunne runossasi.
Onnen Tunne.

Suosikkeihini.

Voi, aivan ihana runo. :')

Suorasanaista onnea :)

 

Käyttäjän kaikki runot