Hukkunut

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Sinä hukutit minut
rakkautesi mereen,
tainnutit taikaasi
punaiseen vereen.

Pohjalla maaten
näen auringon valon,
tuntien rinnassa
uuden elämän palon.

Taistellen tulen
en tänne mä hyydy,
osaani tähän
koskaan en tyydy.

Laulaen ylös
minä pinnalle pyrin,
väliäkö sillä
vaikka tämän tyrin?

Uskoni vakaa
vielä elämä voittaa,
tiedän varmaan
mulle huominen koittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista! Pidin! :)

Hienosti Toivoa, Uskoa, Luottamusta... ponnistamista pohjasta pintaan. Onnistuu, Aivan Varmasti.

Pidin.

Oi, upeus!

Kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot