Lähtö

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Minä lähdin pois,
älkää perääni surko.
Ettehän eläissäni,
kyyneltä vuodattaneet.
Mustat urut sois,
laulaen taivaan kurko.
Mä jätin elämäni,
muistoni kylmenneet.

Kerran uskoin,
aika haavat parantaa.
Lapsen elkein,
leikin suurta johtajaa.
Murheeni join,
kyllä jumala armahtaa.
Nousin melkein,
helpompi on luovuttaa.

Se onko väärin,
ei jaksa enää yrittää.
Taakkani painaa,
kärsimysten tietä kulkien.
Mielin määrin,
lokaa tästäkin vain jää.
Elämä on lainaa,
suuren portin nyt sulkien.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hallittu runo!

Surullinen runo

elämä on joskus raakaa mut kaksinaamaisuus surullista, turha on kyynelehtiä jos ei aikanaan välitä;

 

Käyttäjän kaikki runot