Olet

Runoilija kotihiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen,reipas ihminen Maritta on nimeni.Harrastan musiikkiteatteria ja käyn keikoilla.runoilen,sekä kirjoitan laulusanoja,avantouinti,sekä salilla käynti on mieli urheilulajiani. Olen juuriltani Karjalainen.
 

Olen nähnyt kuun hopeisensillan
yön tumman taivaan
tähtivyön ja illat hämärät.

Olen nhnyt kauniin kukkaisniityn
lennon perhosen
se on kun meidän rakkaus
rakkaus puhdas ja kaunis

Olen nähnyt meren sinen
kuullut laulun villijoutsenten
se on kuin meidän rakkaus
rakkaus avoin ja hellä

Olen nähnyt vaaleat aamut
purppuraa hohtavan taivaan
säteet auringon
ja kuun kultaisen tien
tien onnen ja rakkauden
se on kuin meidän rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei voi muut sanoo,
runos on tosi kaunis

veikkaisinpa, ettei
kirjoittajakaan
häpeile katsoo
peiliin

kaunis herkkyydessään

Runossa on paljon kliseitä, mutta siltikin tämä upposi minuun herkkyydellään.

 

Käyttäjän kaikki runot