Punottuja solmuja

Runoilija kotihiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen,reipas ihminen Maritta on nimeni.Harrastan musiikkiteatteria ja käyn keikoilla.runoilen,sekä kirjoitan laulusanoja,avantouinti,sekä salilla käynti on mieli urheilulajiani. Olen juuriltani Karjalainen.
 

Sikkilangasta punottuja solmuja
sanattomia lupausia.
Merkityksettömistä murheista
niistä me saimme
toisemme loppuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mietityttävää tekstiä. Arki voi muodostua joskus pelkäksi puurtamiseksi.

Hyvin kuvaat....Joskus rakkaus on niin vaikeaa, että se kuluttaa toisen tai molemmat ihan loppuun. Tuntuu, että ongelmat tippuvat jostakin jatkuvasti eteen...

 

Käyttäjän kaikki runot