En tiiä

Runoilija kotihiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen,reipas ihminen Maritta on nimeni.Harrastan musiikkiteatteria ja käyn keikoilla.runoilen,sekä kirjoitan laulusanoja,avantouinti,sekä salilla käynti on mieli urheilulajiani. Olen juuriltani Karjalainen.
 

Mitä mietit kysyy fb ,
kun avaan oman sivuni
en tiiä
en kerro
vai kerronko.

Miksi kertoisin
ketä se tieto kiinnostaa
mitä sillä tiedolla halutaan tietää,

En tiiä
kerronko
vai jätänkö kertomatta.

Joo kirjoitan vain en tiiä
miettikööt jokainen tahollaan mitä sillä viestitän
vihaako, iloako, vai kenties rakkautta
läheisyyttä ja pakonomaista uteliaisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Some askarruttaa ...

 

Käyttäjän kaikki runot