Kauneus

Runoilija kotihiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen,reipas ihminen Maritta on nimeni.Harrastan musiikkiteatteria ja käyn keikoilla.runoilen,sekä kirjoitan laulusanoja,avantouinti,sekä salilla käynti on mieli urheilulajiani. Olen juuriltani Karjalainen.
 

Terälehtensä kauneimma tuo
kukka kasteelle hetkeksi avaa.
kevyt kosketus säteen auringon
jo ihmeitä aikaan saa.

Koko kukkiva maa
ei kertoa voi
tätä tunnetta ihmismielen.

Aamunkoitossa nään
sinikellojen hymyilevän

Koko kukkiva maa
kai kertoa voi
kuinka kaunis on maailmain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja niin herkkä runo......

herkkä kaunis runo

Kaunista ja herkkää

Aivan ihana.

todella voimakas ja kaunis kuvaus
mitä runoilija kokee
ihmismielen lumosta kukkiin

Kaunis runo.

mitä tähän muuta voi sanoa. ihana ja herkkä.

Herkkä ja ihana,pidän paljon...

Ihastuttavan herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot