Vain sinulle sinulle tämän omistan

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Iltaisin viereeni tulet, hymyilet
ja kiehnäät kainalossani.

Katselet "huulen heittoani", ihmettelet
juttujani ja pussailet takaisin alvariinsa.

Mitä rakkaus on? Muistatko kun kysyin?

Nyt sinä olet sydämessäni, ajatuksissani,
olet kuin pilvetön kuutamoyö, jota sydämeni valvoo.

Olet iltojeni sininen hetki.
Viereesi nukahdan, kun painan silmäluomeni kiinni,
sormet toisiinsa tarttuvat ja olen onnellinen.

Sydämesi valo, katseesi ja elämän ymmärryksesi
ovat valo elämässäni, joihin luotan. Sinä olet kallioni,
josta suojaa saan elämän myrskyissä. Sinä olet
minun ja minä sinun.

Sinua sinua rakastan, vain sinulle sinulle
tämän runoni omistan, Rakkain!

Selite: 
Keräsin yhteen ne pienet ihanat hetket, jotka saavat sydämeni laulamaan onnesta! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuneen miehen onnellinen runo.
Iloa ja onnea myös tähän syntymäpäivääsi!

Todellinen rakkausruno, niin kaunista

koen niin sydän tuntee kuin suu puhuu

Kauniita hetkiä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot