Sydän täynnä lämpöä

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Sydämessäni roihuaa,
se on kuin taikaa,
jota en ymmärrä lainkaan.

Sinä tuot lämmön rintaan,
hien pintaan,
ja mihin hintaan?

Katsot silmiini, sieluuni,
sydämeeni, tartut käteeni
ja kuiskaat minulle taikasanat
"rakastan sinua".

- Sydämeni on täynnä lämpöäsi

Selite: 
Köyhä, mutta onnellinen, kuten runokin. =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava:) Kiva sävel ja ihanat sanat, tykkäsin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot