Pilvikartasto

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Yhdessä me pilviä ihaillaan
tähtiä pimeänä syysiltana katsellaan.

Aikoja me muistellaan
yhdessä laiturilla halaillaan.

Lämpimiä olemme toisillemme
ikuisuuksia tavoittelemme.

Yhdessä ikuisesti toisillemme,
kuin tähdet ja pilvet yllämme.

Selite: 
Sinulle rakkaani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot