Sydämestäni

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Niin raskas sydämeni on,
niin paljon se mustia murheita on kantanut.

Ei se enään juosta jaksa vuoksi tyhjän turhuuden.

Sinua minä joka päivä ajattelen ja
toivon vain kaikkea hyvää.

Sinulle koko sydämestäni
haluan rauhaa elää ja rakastaa.

Olette sydämessäni!

Selite: 
Päivänä, jolloin sydämeni melkein pysähtyi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot