Kanssasi, rakkainpani

Runoilija Revolverimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 1:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

....LUODIN RINTAANSA SAANUT.....
 

Olet vierelläni, sinä rakkainpani.
Olet unissani yhä kanssani.

Sinua en näe peloissani,
katsot silmiini ja sydämeeni.

Katseessasi en näe pelkoasi,
olet yhä uneni, kauneinpani.

Kanssasi, rakkaimpani olet
tänään ja huomennakin.

Olet aamuaurinkoni,
olet kuunsäteeni
ja kun yö koittaa
olet vierelläni.

Selite: 
Aamuin ja öin olet vierelläni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot