Vaihtelevaa säätä syksyisin

Runoilija amo te

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Kiitos kaikille runojani arvostelleille ! Takana ikävät vuodet. Nyt jo helpompaa. Kirjoittaja, joka oli poissa ihan tarkoituksella muutaman vuoden, ja palasi takaisin kuitenkin. Toivon, että tilaa on vielä minullekin. Kiitos.
 

Ilmoja näitä ihastelen,
kuulasta ilmaa henkäilen,
niin rakastan syksyistä säätä,
joskus aurinkoista, kuulasta,
ja taas sitä sateista myrskyävää.

Vaihelevaa on kuin ihmisen mieli,
niin tyyntä, tai myllerrys kovakin.
Sisällä tunteita kiihkeitäkin,
joista muille virka en sen kummemmin.

Lipeäisinkö sovinnaisesta tyylistä,
se tyylinsä olisiko lyylistä,
joka sanoo sen, mitä mieltä on,
eikä mielestään silti ole tyylitön,
silti syksy sytyttää ainakin,
ja joskus, kuten nyt,
joku muukin….

Selite: 
no, kunhan lähti ns. lapasesta tämäkin, vailla mitään tolkkua....
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia ja lyylisen tyylikkäitä kuteita lähti lapasestasi!

tykästyin
ihanaa ajatusvirtaa

 

Käyttäjän kaikki runot