Nimetön

Runoilija Braveheart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka yrittää oppia jotain.
 

sunnuntaina olemme luovuuden huipulla
uhrattuamme inspiraation jumalalle palasen itsestämme
pitkälle mennyt ilta kääntyy hitaaksi aamuksi
heräämme koomasta täynnä kysymyksiä
yritämme saada levottomuuden sekamelskaan jotain,
järkeä
järjestystä ajatuksiimme
olemme voimattomia keskellä häpeän pelikenttää
olemme hiljaa taas vaipumassa maan alle
piiloon ihmisiltä ja heidän pilkaltaan
odottelemme vain huomista ja sitä, että kaikki unohtuu, aika ei ole puolellemme
juomme särkyymme jaffaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistuttava teksti. Pidin erittäin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot