Nimetön

Runoilija Braveheart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka yrittää oppia jotain.
 

makaan vuoteellani,
kädet kylminä,
jalat puutuneena tyhjästä,

odotan jotakin tapahtuvan,
odotan pääsyä pois täältä,

näiden seinien sisällä on koko elämäni,
vanhentuneena,
kuihtuneena kuin tapetti seinälle,

vietin aikani äidin kehdossa,
elin lapsuuteni pihamaalla,

aikuisena kaikki sattui,
pakenin ja oven perässäni suljin,
kirjoitin tarinoita elämästä jota en koskaan saanut kokea,

keksin itselleni tarinan,
jota seurasin ja jota lopulta uskoin,
katkerana syytän toisia,
oman elämäni kulusta,

oman elämäni päätöksestä en halua luopua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot