Nimetön

Runoilija Braveheart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija, joka yrittää oppia jotain.
 

hän oli tyttö jonka ihoon oli tatuoitu kuolema,
jumalainen vartalo,
seireeni,
vaarallinen,
kosketukselle riippuvainen,

hän leikki elämällä,
tulella,
rakasti julmasti,

hän kulki tien reunalla,
melkein horjahti,
nautti olla korkealla,
kalliolla,
elämän ja kuoleman rajamailla,

hän oli tyttö jonka ihoon oli tatuoitu kuolema,
kaikkien kohtalo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas sun runo!

wou upea
jotenkin samastuin tähän :o
hämmentävää

 

Käyttäjän kaikki runot