Vielä hetken

Runoilija fb594056a54b542f8ed8ab0d803fcbdc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.3.2019 4:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Usko itseesi, niin muutkin uskovat!
 

Pieni ohikiitävä hetki,
muuttuu ikuisuudeksi huomaatta,
ainainen kiire, päivän murheet ja huolet,
ne katoavat ikuisuuden avaruuteen.

Kaoottisuuden keskellä,
saan keinua,
turvallisessa kehdossa.

Raotan varoen silmiäni,
ja pöydällä ollut,
puolityhjä lasi,
näyttää minusta melkein täydeltä.

Tahdon,
että halaat minua,

vielä hetken...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Isoja asioita pienistä tapahtumista.

muutamassa rivissä,

kerrot hyvin paljon, äksonia on tarpeeksi

yhdelle elämälle sille ja sille ainoalle!

Hetket kiitävät lahjoina annetut, niistä onnen me poimia voimme.

tyylikästä kerrontaa

pidin todella paljon

Tykkään :) Pieni hetki voi tuntua paljolta :)

Kaunis ja koskettava :)

Sopivaa tekstiä...

Hieno runo hetki taltiotu tähän :)

Kuinka paljon hetkessä ehtiikään asioita kokea, hyvin paljon, sen todistaa tämä tässä ikuisuuden mittaisessa hetkessä. Yhden halauksen aikana.

Herkkä, kaunis runo, pidän

Herkkää kauneutta
ikuisuuden hento tuulahdus
kiitoshali

Nuo pienet hetket antavat ikuisuudelle sen merkityksen.. Kaunis. :)

Hirmu kaunis... jotenki todellinen

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot