Kevään koitto

Runoilija fb594056a54b542f8ed8ab0d803fcbdc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.3.2019 4:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Usko itseesi, niin muutkin uskovat!
 

Kylmä tuuli pohjoisen,
jäätää sielun yksinäisen.

Kaipaus hento,
lupaus lämmin,
huomisesta,
päivästä seuraavasta.

Odottavan aika,
pitkä taival,
kevyt kulkea.

Päivänkakkara,
kasvaa pihamaalla,
talvi luovuttaa valtikkansa,
ja minä,

hymyillen katson valoon.

Selite: 
On niin hyvä olla!
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

Hyvä olo leviää runostasi myös lukijaan !
:))

Ihana on kevätrunosi! Paljon ONNEA SINULLE syntymäpäiväsi johdosta! :)

Keväisen positiivinen, kaunis runo! Onnea sinulle tänään!

Valoisa ja elämänmyönteinen runo.

kevyesti kulkee kunnes pomppa jo kesään
kaunista on

Tästä valosta
saa lukijakin osansa
kiitos

Hyvänmielenruno :)

Tässä runossasi on valovoima ajaton.

Kaunista :)

Ihanaa myönteisyyttä!

Taas on kevät, runosi valo...Paljon Onnea Sinulle! :)

Ihana,pirteä,hyvänmielen runo,pidän paljon...

 

Käyttäjän kaikki runot