Ympyrä sulkeutuu (vielä)

Runoilija fb594056a54b542f8ed8ab0d803fcbdc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.3.2019 4:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Usko itseesi, niin muutkin uskovat!
 

Se tyttö katsoo suoraan läpi pään,
jo monta vuotta sitten meinas sulaa musta jää.
Mä menin solmuun ja etsin itseäni, etsiin vikaa toisista ja rakastin peilikuvaani.

Nyt monen vuoden jälkeen se tyttö taas mua vilkaisee, ja vaikka vaan niin luulisinkin, silti sielua riipaisee. En susta eroon pääse, enkä tahdokaan. Vaikket mitään osais sanoa, ei juuri nyt tarviikaan.

Tiet mutkittelee ja ehkä risteää, mut joku suurempi sut pistää kiertään ympyrää...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot