Kaira

Runoilija Seiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2004
Viimeksi paikalla: 30.10.2016 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmäinen
 

Kävin kaupassa
ostin piimää
jugurttia
mehua
- sinulle

kävin lemmikkikaupassa
katsomassa öljyjä
karvojenlähtöön
- sinun koiralle

kävin kuntoilemassa
ettei tarvitse
juosta salilla
sillä omistaudun
- vain sinulle

soitit illtasella
olimme yhtä pahoillaan
et pääse
viikonloppuna
- minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runossa näkyy pettymys. elämänmakuinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot