Aamun hetki

Runoilija Seiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2004
Viimeksi paikalla: 30.10.2016 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmäinen
 

Aamuaurinko nousee
lämmittää
ja muistuttaa sinusta

märkä ruoho hyväilee
rauhoittaa
ja muistuttaa sinusta

kedon kukkaset värisevät
näyttävät
maailmani kauniina

Mutta yksikään niistä
ei tuoksu iholtasi
kaipaan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkä, ikävän tuoksuinen runo. Pidin!:)

kaunis ja herkkä. kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot