R-a-k-a-s-t-u-n-u-t

Runoilija Seiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2004
Viimeksi paikalla: 30.10.2016 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmäinen
 

Tällä iällä
rakastuminen
toisenlaista kuin ennen
- ei kiirrettä saavuttaa jotain

paremminkin
tyyntä ja intohimoa
toisen läheisyyttä
hellyyttä ja hymyä

sinun kanssasi
kainaloosi käpertyneenä
tunnen rauhaa ja onnea
- uskon ja unelmoin jälleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvänolon lauluja runosi on. Kiitos tästä.

Tällä iällä ennemminkin seesteisyytä ja varmuutta. Uskoa tulevaan ja luottamusta toiseen. Runostasi henkii se, että olet löytänyt jotain tärkeää. Onnea matkaan. Reissu on ilmeisesti vasta alussa.

Onnellinen

 

Käyttäjän kaikki runot