Kaksi

Runoilija laulava kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesä tuli lopulta ja Juhannus meni, mutta eihän seuraavaan Juhannukseenkaan ole kuin vajaa vuosi, kauankos sitä pyyhkäisee :-)
 

Ikkunani alla kaksi oravaa,
kisailevat,
kuinkas muuten!
Yksin olisi varmasti hiljaisempaa,
pitäisi vain kuvitella.
Niin se vain on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo,hyvä tunnelma :) Pidän.

Ihana ja kaunis runo.

Mukava runo :)
Ja kaksin aina parempi ;)

Melkoisia vekkuleita ovat pörröhäntäiset kurret.

Mukavasti kirjoitettu runo,antaa mukavan tunnelman,niitä oravia on minunkin tullut ikkunastani katsottua,niitä on mukava seurailla.

Mukava onkin katsella pörröhäntien touhuja.
Minäkin ikkunasta seurailen niitä.
On ainakin ystäviä männyn oksalla päivittäin.

Keväällä parinmuodostus on kiihkeää.

Aivan totta, mukava runo

suloinen runo - kaksin aina kaunihimpi!

mukava tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot