Jouluinen

Runoilija laulava kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesä tuli lopulta ja Juhannus meni, mutta eihän seuraavaan Juhannukseenkaan ole kuin vajaa vuosi, kauankos sitä pyyhkäisee :-)
 

Tulkoon tuomas, tulkoon pukki,
hiljentyköön vanha rukki.
Joulu tullut nurkan taa,
sydämihin kohta saa
lämpö, joulumieli.

Nukutaan viel´ päivä, kaksi,
melkein käsinkoskevaksi
kuusi uusi joulun tuo,
kaikki siirtyy liki, luo,
tuoksuu ovenpieli.

Latvaan tähti, oksaan valo,
kynttilöistä tunteenpalo.
Lapsiakin laulattaa,
joku rauhaa julistaa,
vapaa päivän työstä.

Hiljentyen juhlaan jaloon,
rauha saapuu, kylään, saloon.
Isä lukea nyt saa
Pyhää, joulun tarinaa
Betlehemin yöstä.

Joulukirkkoon rientää kansa
ylistämään Jumalaansa.
Kiitos kaikuu, kellot soi,
taivahalta viestin toi
enkeleiden kuoro.

Onnellinen, sydän lämmin,
joka yhä kerkeämmin
rinnassa näin sykähtää,
Joulu läsnä, hymyää,
on Jeesus-lapsen vuoro.

Selite: 
Onnellista ja Rauhallista Joulua kaikille!
Kategoria: 
 

Kommentit

Perinteinen ja lämmin jouluruno...
Onnellista Syntymäpäivää Sinulle!

Joulu jäi sydämeen kaikkinen muistoineen. Kauniisti kerrot joulusta tässä! PALJON ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA!

Kaunis ja rauhallinen on joulutunnelma runossasi. Juuri sellainen kuin sen ollakin pitää.

Riimittelysi maistuu pitkästä aikaa!
Hyvää syntymäpäivää!

Kaunis runo
varsinkin runon lopetus

onnea !

Kaunis jouluinen tarina runossasi.
Onnittelut syntymäpäivääsi ja Onnellista vuotta 2010!

Kaunis tunnelmallinen jouluruno.

Syntymäpäiväonnittelut Sinulle !!!

Syvällinen sanoma ja rauhaisa tunnelma kauniissa
runossasi.
Mukavaa syntymäpäivää.

Upea perinteinen jouluruno

Jouluisen Lämmin ja Ihana.

Sydänlämpöiset Syntymäpäivä-onnittelut jouluajan lapselle ! :))

Mukavaa syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot