Suuri tunne

Runoilija Karamelli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Itkenyt olen - poskilta pudotellut
kyyneleitä litroittain, tonneittain


sokerina pohjalla
niissä elämänsuola


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
 

Silitit poskeani,
katsoit silmiini,
lauloit sanoja,
hyväilit sielua.

Otit kiinni kädestä,
lämmitit sydäntä.

Kosketit syvältä,
tuntui hyvältä,
itkin kyyneleen,
pisaran onnen.

Metsänkeiju
neuvoi kai tien,
löysit minut,
tahtoisin pitää sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot